Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel
Vineri, 11 Noiembrie 2011 09:55

Bine ați venit pe site-ul comunei Ulieș Recomandat

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stimate vizitator !

Doresc să vă urez un călduros bun venit pe site-ul Comunei Ulieş, unde veţi găsi informaţii utile despre activitatea administraţiei locale şi lucruri György Sándor polgármesterinteresante despre comună, în general.

Anul 2008 înseamnă un nou început pentru comuna Ulieş, atât pentru reprezentanţii administraţiei publice locale cât şi pentru locuitori.

Nu privim deloc în trecut, ci avem menirea de a privi responsabil şi activ către viitor, pentru a putea să realizăm toate proiectele îndrăzneţe pe care le-am gândit.
Sunt convins că site-ul nostru vă va oferi o imagine cuprinzătoare despre diversitatea activităţilor care au loc în comuna noastră numit Ulieş. Un loc care se doreşte tot mai prosper şi mai modern, care este într-o continuă dezvoltare, dezvoltare pe care noi o sprijinim.

În primul rând, doresc transparenţă totală în relaţiile cu cetăţenii şi înfiinţarea acestui site dovedeşte dorinţa mea şi a echipei mele de a construi un dialog sincer cu dumneavoastră, bazat, pe de o parte, de exprimarea aşteptărilor şi a aspiraţiilor fiecărui locuitor al comunei şi, pe de altă parte, de activitatea noastră care trebuie să fie percepută corect, nedistorsionat.

Pornind de la ideea că într-o societate deschisă şi democratică, administraţia există pentru a servi cetăţenii şi, profitând de nivelul actual al dezvoltării tehnologiei, am creat acest site pentru a oferi pe de o parte transparenţă totală şi facilitarea accesului către autorităţile locale cetăţenilor comunei, iar pe de altă parte de a ne face cunoscuţi şi de a atrage atenţia oamenilor de pretutindeni asupra acestui loc deosebit - Ulieş.
Vizitând această pagină, vă aşteptăm să ne cunoaşteţi, să ne înţelegeţi, să ne fiţi alături la sărbătorile de suflet, să ne amintim împreună trecutul, plănuind viitorul, sub semnul împlinirilor şi realizărilor prezente.

Vreau să construim împreună un parteneriat solid care să aibă efecte, pe termen mediu şi lung, prosperitatea fiecăruia, respect faţă de vecini şi mândria de a locui în această comună.

Tuturor celor ce vor parcurge această pagină de web - oaspeţi sau localnici - vă adresez salutul meu şi al întregii mele echipe.

Cu stimă,

György Sándor

primar

Citit 19596 ori Ultima modificare Marți, 15 Iulie 2014 18:10
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam nec diam ut orci dignissim pellentesque sit amet nec orci.

Website www.joomlart.com
Mai multe din această categorie: « Comunicat Event description sheet »